Meteen naar de inhoud

Electrical Engineer

Enthousiaste Electrical Engineer gezocht!

Locatie:
Tuitjenhorn | Mogelijkheid om te schitteren op locatie bij diverse klanten in Noord- en Zuid-Holland

Dienstverband:
Fulltime of Parttime (28 – 32 uur per week)

Over ons:
Bij Industrial Automation Support B.V. bruisen we van energie en passie voor innovatie. Sinds onze start in 2021, gevestigd te Tuitjenhorn, hebben we een solide reputatie opgebouwd als dé partner voor totaaloplossingen in industriële automatisering. Onze missie? Industrieën transformeren met slimme automatiseringsoplossingen. Met trots bieden we diensten aan zoals hardware engineering met EPLAN Electric, software engineering voor PLC en HMI, installatie en inbedrijfstellingen, en spannende turn-key projecten.

Jouw rol:
Als Electrical Engineer bij IAS B.V. krijg je de kans om te schitteren bij diverse klanten uit uiteenlopende industrieën, zoals containerkranen, heavy duty bovenloopkranen, waterzuivering en voedsel- en procesindustrie. Je bent het brein achter de elektrische schema’s en panellayouts voor besturingskasten, en je doet dit met een flinke dosis creativiteit en innovatie. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien, te leren en te schitteren.

Verantwoordelijkheden:
– Laat je creativiteit de vrije loop bij het ontwerpen van elektrische schema’s en panellayouts, helemaal afgestemd op de wensen van onze klanten.
– Zorg ervoor dat onze projecten voldoen aan de hoogste normen en richtlijnen, terwijl je jouw eigen stempel drukt op de industriële toekomst.
– Wees een ware materialenmaestro door de benodigde onderdelen te selecteren, specificeren en bestellen voor onze projecten.
– Bouw sterke relaties op met klanten, leveranciers en onderaannemers en laat jouw communicatieve vaardigheden schitteren.
– Draag bij aan de ontwikkeling van standaarden in systemen zoals EPLAN, en laat jouw innovatieve ideeën de revue passeren.

Gewenst profiel:
We zijn op zoek naar een sprankelende persoonlijkheid met:
– Een passie voor EPLAN Electric die niet te missen is!
– Een vleugje kennis van AutoCAD om jouw toolkit compleet te maken.
– MBO-4 of HBO werk- en denkniveau.
– Een talenknobbel die zowel in het Nederlands als Engels uitblinkt.
– Een zelfstarter die graag in een dynamisch team werkt, altijd leergierig en gedreven is, en zichzelf en anderen naar nieuwe hoogten stuwt.
– Een rijbewijs B, want wie weet waar jouw volgende avontuur je naartoe brengt!

Wij bieden:
– Een sprankelende en dynamische werkomgeving waar jouw ideeën tot leven komen en je successen gevierd worden.
– Volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, want bij ons sta je nooit stil.
– Een inspirerend team van gelijkgestemde zielen die klaarstaan om samen de industrie te veroveren.
– Een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden die jouw glimlach alleen maar breder maken.

Ben jij klaar om jouw elektrische engineering skills tot leven te brengen in een wereld vol mogelijkheden? Stuur dan jouw sprankelende CV en enthousiaste motivatiebrief naar jhartogs@ia-support.nl. Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en samen de toekomst te verlichten!

IAS B.V. – Waar passie en innovatie samenkomen in industriële automatisering

Blijf op de hoogte en kom in contact met IAS B.V.