Meteen naar de inhoud

ING. JOOP HARTOGS | INDUSTRIAL AUTOMATION SUPPORT B.V.

Het is prettig om te weten met wie u zaken doet, daarom zal ik mij voorstellen. Ik ben Joop Hartogs, woonachtig in Schagen en kantoor in Tuitjenhorn. In 2018 is Industrial Automation Support als eenmanszaak opgericht toen ik nog werkzaam was in vast dienstverband. IAS was er met als doel naast de vaste werkzaamheden ook wat kleine klusjes voor mijzelf erbij te kunnen doen. Na het behalen van mijn HBO studie Industriële Automatisering bleek de combinatie van een vaste werkgever en een eigen bedrijfje niet meer realistisch te zijn.

In 2021 ben ik als volledig zelfstandige met IAS verder gegaan met IAS B.V.. Lastig om je vaste baan op te zeggen? Jazeker! Spijt van? Zeker niet!
Het doel van IAS B.V.:
De juiste expertise en capaciteit leveren voor uw organisatie of project. Maatwerk oplossingen of services verlenen voor uw proces of machine engineering of besturing. Op project- of consultancy-basis voor uw elektrotechnische besturings- en PLC-projecten.

Van (EPLAN) Engineering, (PLC HMI) Programmering tot en met Inbedrijfstellingen, storingen oplossen en onderhoud aan uw machines of installaties.

Binnen ons flexibele netwerk, werken wij nauw samen met Mechanical 3D engineers, Robotica specialisten, Labview experts en Siemens Drive specialisten.

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen.
+31(0)6 4045 8294

Joop Hartogs - Eigenaar
Blijf op de hoogte en kom in contact met IAS B.V.